LIJO Security LIJO Security LIJO Security

Lijo Security

Kellensedwarsweg 5
4004 JC in Tiel

Tel. (0344) 60 30 02
Fax (0344) 60 16 79

Email info@lijo.nl

Visie

Onze manier van werken is ‘samen met u'

Lijo Security is meer dan alleen een kundig leverancier en installateur van telecom- en beveiligingssystemen. Als familiebedrijf geloven wij in betrokkenheid bij u en bij onze producten. Management en medewerkers staan voor een integere service, waarvan ú het uitgangspunt bent. Wij gaan dus niet voor snelle standaardoplossingen, maar investeren in langdurige relaties met onze klanten.

Innovatieve voorsprong
Tegelijkertijd staat Lijo voor innovatie, voor lef en ondernemerschap, Voor denken buiten bestaande kaders. Wij zijn ons bewust van de risico's die u als ondernemer loopt en nemen uw zorg om uw bedrijfscontinuïteit serieus. Wij houden onze kennis op het gebied van techniek, wet- en regelgeving, risico's, incidenten en oplossingen actueel. Vanuit deze degelijke basis werken we met de nieuwste technieken aan vooruitstrevende oplossingen. Oplossingen die ú weer een voorsprong geven op de concurrentie.

Als partners...
Vanuit het besef dat goede beveiliging en telecommunicatie essentiële randvoorwaarden zijn voor uw onderneming wil Lijo een betrouwbare partner zijn die u deze zorgen uit handen neemt. We beginnen dus met naar u te luisteren, zodat wij uw behoeften herkennen en in kaart kunnen brengen. Met onze inzichten in bedrijfsprocessen en risicoprofielen stellen we samen met u de beoogde doelen vast. Vervolgens vertalen wij uw behoeften in een maatwerkoplossing, waarbij u daadwerkelijk bij gebaat bent en waarbij risico's en investeringen met elkaar in balans zijn.

... blijven meegroeien
Het advies en de installatie zijn wat ons betreft pas het begin van een relatie met een klant. Wij blijven voortdurend met u meedenken. We verrichten preventief en correctief onderhoud aan uw installatie en blijven voortdurend zoeken naar verbetermogelijkheden. Zodat uw systeem perfect blijft functioneren en desgewenst meegroeit met uw veranderende eisen en omstandigheden. Gegarandeerde bedrijfscontinuïteit, nu en in de toekomst. Met als resultaat dat u zich slagvaardig en zonder zorgen kunt richten op uw eigen bedrijfsvoering.