LIJO Security LIJO Security LIJO Security

Lijo Security

Kellensedwarsweg 5
4004 JC in Tiel

Tel. (0344) 60 30 02
Fax (0344) 60 16 79

Email info@lijo.nl

Diensten Security

Inbraakbeveiliging
Door middel van een inbraaksignaleringssysteem wordt het direct opgemerkt op het moment dat een indringer een gebouw is binnen gekomen. Op deze manier wordt indringers de tijd ontnomen om op hun gemak hun slag te slaan.

Camerabewaking
Door middel van camera’s wordt toezicht gehouden op gebouwen of gebieden. Op deze manier willen gebruikers criminaliteit terugdringen en veiligheid creëren.

Toegangscontrole
Met een toegangscontrolesysteem kan er voor gezorgd worden dat alleen personen die daar toe bevoegd zijn een pand (of delen daarvan) kunnen betreden. Dit kan op verschillende manieren:
-      Met een paslezer/badgelezer. Mensen die een pasje/badge hebben, kunnen het gebouw betreden.
-      Met een codeslot. Mensen die de code weten, kunnen het pand betreden.
-      Met een biometrielezer. De biometrielezer is er in verschillende soorten waaronder de irisscan en de vingerscan. Mensen waarvan de vingerafdrukken of een scan van de iris zijn opgeslagen in een database, kunnen het pand betreden.
-      Met een intercom. Iemand van binnen het gebouw kan andere personen binnenlaten, als diegene zichzelf kenbaar maakt.
Vaak worden deze methoden gebruikt in combinatie met poortjes, draaideuren, slagbomen etc. 

Bouwkundige beveiliging
Bouwkundige beveiliging heeft als doel het indringers zo moeilijk mogelijk te maken om bij uw spullen te komen. Dit wordt bereikt door het aanbrengen van hang- en sluitwerk, wat het bemoeilijkt voor indringers om in het pand te komen. 

Compartimentering
Compartimentering is het gebruik maken van kluizen om uw waardevolle spullen in te plaatsen. Het plaatsen van spullen in een kluis zorgt er voor dat indringers, als ze eenmaal binnen zijn, nog niet meteen bij uw waardevolle spullen kunnen komen. 

Gebouwbeheersysteem
Een gebouwbeheersysteem wordt gebruikt om alle binnen het gebouw aanwezige installaties, centraal aan te kunnen sturen, te bedienen en te laten samenwerken (communiceren). Op deze manier kunnen we de 3 disciplines, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en telecommunicatie met één systeem aansturen. Voordeel hiervan is dat de installaties overzichtelijk en eenvoudig te beheren zijn.

Opzet en implementatie Security Management Systeem
Het opzetten en uitvoeren van een plan met betrekking tot de beveiliging van een (bedrijfs-)pand.